Galerii ja video: noored joonistuskonkursi võitjad said auhinnad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna jagati välja auhinnad Lõuna-Eesti Postimehe joonistuskonkursi võitjatele, kelle tööd leidsid koha ajalehe kalendris.

Joonistusvõistluse «Mina märkan!» parimatele jagasid Valga Swedbanki kontoris välja Lõuna-Eesti Postimehe peatoimetaja Sirli Homuha ja maakonnalehtede turundusjuht Erkki Lumisalu.

Pilte olid oodatud saatma kõik Põlva-, Valga- ja Võrumaa lapsed. Kokku laekus konkursile 141 tööd 11 lasteaiast. Aasta iga kuu kohta tuli teha joonistus ette antud teemal, lisaks ka teos kalendri esikaanele ning teemal «pank mobiiltelefonis». Iga kategooria võitja töö sai endale koha kalendris.

Kalendri kaanejoonistuse teinud kuueaastane Keron Kuld lausus, et pildi valmimise juures oli tal abiks ema. Samuti lisas poiss, et joonistada talle meeldib.

Jaanuarikuu teose autor Bärbel Balodis ütles, et tema töö kujutab metsa. Idee sai tüdruk sellest, et ta isa puutub metsaga kokku nii tööalaselt kui vabal ajal.

Swedbanki esindaja tänas kategooria «pank mobiiltelefonis» võitjat Sandra Kärblat. «Sandra on suurepäraselt joonistanud, kuidas ka mündikesed mahuvad meie telefoni ära, et neid hiljem kas kogumisele suunata või siis poes osta.»

Lumisalu sõnul sai konkursi idee alguse soovist jõulude ajal oma tellijaid meeles pidada ja neile aasta lõpus kingitus teha. «Seda kalendrit on tehtud ühel, teisel ja kolmandal moel. Aga mõni aeg tagasi tuli see mõte, et paneks siia positiivseid osi juurde. Tuli mõte välja kuulutada laste joonistuskonkurss. See toimub ka teistes maakondades, kus Eesti Meedial maakonnalehed on.»

Turundusjuht lisas, et tegu on kahtlemata õnnestunud ettevõtmisega. «Kui nägite neid laste säravaid silmi, siis ei ole küsimust, konkurss on korda läinud. Kalender jõudis enne jõule meie tellijateni.»

«Täname teid kõiki kaasa löömast, osa võtmast, koostööd tegemast,» ütles kohaletulnutele omalt poolt tänusõnad Homuha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles