Magaziin laiendab Võrus tegevust

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magaziini poeketti haldava KPG Kaubanduse OÜ juhatuse liige Ursel Kaarna ütles, et hoonesse tuleb ka suur koosolekusaal, kus üle Eesti asuvate poodide juhatajad ja ostuosakonna töötajad saavad vähemalt kord kuus koguneda ja nõu pidada.
Magaziini poeketti haldava KPG Kaubanduse OÜ juhatuse liige Ursel Kaarna ütles, et hoonesse tuleb ka suur koosolekusaal, kus üle Eesti asuvate poodide juhatajad ja ostuosakonna töötajad saavad vähemalt kord kuus koguneda ja nõu pidada. Foto: Tomi Saluveer

Mullu Võrus uue kaupluse avanud Magaziini poekett jätkab kodulinnas tegevuse laiendamist. Ketti haldav KPG Kaubanduse OÜ on alustanud kontorihoone ümberehitamisega. Lähiaastatel on plaanis ka senise kolme laopinna asemel suurem laokeskus ehitada.

«Ehitame 1960. aastatel ehitatud majast nüüdisaegse büroohoone, kus töötajatel rohkem ruumi ning tänapäevane töökeskkond,» rääkis KPG Kaubanduse OÜ juhatuse liige Ursel Kaarna, kes on ka keti üks omanikest. «Praegu on meie ostu- ja müügitöötajad laiali Võru kolmes hoones, tahame nad ühte majja kokku tuua.»

Poodide juhatajad sõidavad koosolekule Võrru

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles