Võru volikogu võttis vastu 19,2 miljoni eurose eelarve

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linn plaanib muu hulgas rekonstrueerida Tamula rannaala ning lisada sinna uued atraktsioonid
Linn plaanib muu hulgas rekonstrueerida Tamula rannaala ning lisada sinna uued atraktsioonid Foto: Tomi Saluveer

Võru linnavolikogu võttis kolmapäevasel istungil vastu Võru linna 2019. aasta eelarve, mille maht on 19,2 miljonit eurot.

Eelarvesse pole veel arvestatud riigieelarve toetusfondi, mis on ligikaudu 3,2 miljonit eurot, teatas linnavalitsus. Tulude eelarve on kokku 13,3 miljonit eurot, kulude eelarve 12,3 miljonit eurot ning põhivarade soetuse eelarve 5 miljonit eurot.

Käesoleva aasta peamine eesmärk on parandada linna vaba aja veetmise ja sportimise võimalusi. Linn plaanib rekonstrueerida Tamula rannaala ning lisada sinna uued atraktsioonid, ehitada välja Koreli kaldaala vabaaja pargi, rajada kaasaegse välikorvpalliväljaku ning koerte harjutusväljaku.

Suuremad tegevused taristu korrastamisel on lasteaia Päkapikk renoveerimine, Räpina maantee kapitaalne renoveerimine, Vilja tänava kapitaalse renoveerimise esimene etapp ja KEK-i tööstuspiirkonna sissesõidutee.

Samuti on eesmärk avalike teenuste kvaliteedi ja üldise konkurentsivõime tõstmine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles