Otepää valla raamatukogud koondati ühe mütsi alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue asutuse direktor on senine Otepää linnaraamatukogu juhataja Kaido Mägi, kes on tuntud ka kui staažikas mälumängur.  Arhiiv / Valgamaalane
Uue asutuse direktor on senine Otepää linnaraamatukogu juhataja Kaido Mägi, kes on tuntud ka kui staažikas mälumängur. Arhiiv / Valgamaalane Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Jaanuarist alustas tööd uus ühendasutus – Otepää Raamatukogu. See ühendab kõik senised valla raamatukogud: Otepää linnaraamatukogu ja selle haruraamatukogud Keenis, Kuigatsis, Nõunis, Pukas, Pühajärvel ja Sangastes. Uue asutuse direktor on senine Otepää linnaraamatukogu juhataja Kaido Mägi.

Eelmisel aastal väljakuulutatud konkursi tulemusena sai Nõuni raamatukoguhoidjaks Anne Udeküll, Keeni ja Sangaste raamatukoguhoidjaks Heili Kalbri ning Kuigatsi raamatukoguhoidjaks Tiiu Treimuth. Raamatukoguhoidjatena jätkavad Otepää linnaraamatukogus Ülle Paul ja Maret Viigimets, vanemraamatukoguhoidjana jätkab Pühajärve raamatukogus Ly Haaviste ja Pukas Ene Markov. Raamatukoguhoidjatena jätkavad oma tööd Ülle Paul ja Maret Viigimets Otepääl, Ly Haaviste pühajärvel ja Ene Markov Pukas.

Anne Udeküll on pärit endisest Palupera ja praegusest Elva vallast ning on lisaks ka Nõuni kultuurimajas tantsuringi Pääsusilm juhendaja. Ta on lõpetanud aianduse eriala.

Heili Kalbri on pärit Otepää vallast ja on varem töötanud Sangaste lossis ja õpetajana Valgamaa kutseõppekeskuses ning Urvaste koolis. Ta on Tartu Ülikoolis õppinud kutsepedagoogikat ja täiendanud ennast hariduslike erivajadustega laste toetamise alal.

Tiiu Treimuth on pärit Otepää vallast. Ta on varem töötanud raamatupidamise valdkonnas, praegu õpib Eesti Maaülikoolis majandusarvestuse ja finantsjuhtimise erialal. lepm

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles