Rainer Kuuba valiti Elurikkuse Erakonna juhatusse

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Kuuba
Rainer Kuuba Foto: Sirje Lemmik

Elurikkuse Erakond (ERE) valis pühapäevasel üldkogul juhatusse ka Võru instituudi direktori Rainer Kuuba. Partei peaministrikandidaadiks sai Tallinna ülikooli vanemteadur, ökoloog Mihkel Kangur.

ERE üldkogu valis erakonna 5-liikmelisse juhatusse Rainer Kuuba, Artur Talviku, Lauri Tõnspoja, Heli Piisangu ja Toomas Trapido.

«Elurikkuse Erakond seisab selle eest, et Eestist kujuneks nutikate ja digitaalsete lahendustega ökoloogilistel printsiipidel toimiv riik. Selline riik on koha- ja tegevuspõhiste kogukondade riik, mis tegutsevad ökosüsteeme taastavalt ning kus otsuseid langetatakse võimalikult selle koha lähedal, kus neid rakendama asutakse,» teatas Mihkel Kangur pärast üldkogu saadetud pressiteates.

Mullu sügisel loodud Elurikkuse Erakond on eesmärgiks võtnud Eesti liikumise nutika maheriigi poole. Erakonna viis põhiteemat, mis kõiki liikmeid ühendavad, on elurikkust hoidev ja taastav majandus, kaasaegne ja rikastav haridus, kõikehõlmav julgeolek ja kindlustunne, ning kogukondlikkus ja hajus riik ühelt poolt ning alt üles toimiv tõhus riik teiselt poolt.

ERE valimisnimekirjad kinnitatakse lõplikult eeloleval neljapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles