Eestist pärit auto vajus Lätis läbi jää (4)

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMW vajus järve.
BMW vajus järve. Foto: DTP_Latvia/Facebook

Lätis kogub sotsiaalmeedias menu Valka rajoonis Zāģezeras järvel juhtunud õnnetus, kus Eestist pärit auto läbi jää vajus.

Kahelt Facebooki lehel DTP_Latvia avaldatud fotolt on näha, et kalda lähistel on üks BMW vajunud osaliselt läbi jää, kuid auto numbrimärk on loetamatu. Postituses mainitakse, et kõnealune auto on pärit Eestist. Kõnealune järv asub Eesti-Läti piiri lähistel.

BMW vajus läbi jää.
BMW vajus läbi jää. Foto: DTP_Latvia/Facebook

Lõuna-Eesti Postimees sai pühapäeva õhtul ühelt pealtnägijalt kinnituse, et auto on tõesti registreeritud Eestis. Tegemist on 2007. aastal toodetud 5. seeria BMW-ga. Maanteeameti andmeil tehti auto viimane tehniline ülevaatus Pärnumaal asuvas ettevõttes.

Hilisõhtul saime ühenduse ka auto omanikuga, Valgas elava noormehega, kelle sõnul oli ta pühapäeval järvel driftimas. «Mis seal ikka juhtus [auto] libises natukene rajalt kõrvale ja seal oli jää nõrk. Ning vajus natuke alguses... pärast vajus rohkem sisse,» kirjeldas õnnetu autojuht.

Õhtul üritasid sõidukit järvest välja tõmmata Valka päästjad. Sõidukijuhi kinnitusel paraku ebaõnnestunult. Mis sõidukist edasi saab, pole veel teada.

BMW vajus läbi jää
BMW vajus läbi jää Foto: Lugeja foto
Valka päästjad üritavad autot välja tõmmata.
Valka päästjad üritavad autot välja tõmmata. Foto: Lugeja foto
Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles