Mees leiti Valga korterist surnuna

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kortermaja Valgas.
Kortermaja Valgas. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Valga sotsiaaltöötaja palus abi leidmaks klienti, kellega polnud nädalavahetusel kontakti saanud. Akna kaudu sisenenud päästjad leidsid mehe surnuna.

Meest otsima läinud sotsiaaltöötaja ei pääsenud viimase korterisse sisse ning palus appi päästjad. Mehe elukohaks olnud kohe endise maavalitsuse hoone kõrval asuva kortermaja juurde saabusid ka kiirabi ja politsei.

Kuna aken oli lahti, kasutasid päästjad täna seda teed korterisse pääsemiseks. Paraku leidsid nad 62-aastase mehe surnuna. «Vahel juhtub, et mõni vanem inimene kaob mingil hetkel silmapiirilt ära, kellel ei ole võib-olla ka lähedasi. On sotsiaalhooldaja, kes ei saa korterisse sisse ja tekib kahtlus, kas inimene on äkki surnud,» lausus Lõuna päästekeskuse pressiesindaja Marek Kiik.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk ütles, et sotsiaaltöötajal polnud nädalavahetusel õnnestunud mehega kontakti saada. «Pikaajalist kadumist või seda, et politseile oleks teatatud kadunud isikust, ei olnud.»

Praegu politsei mehe surmas kuritegu ei kahtlusta ning vägivalla tundemärke temalt ei leitud. On teada, et varasemalt on mehel olnud probleeme alkoholi liigtarvitamisega. Täpse surmapõhjuse selgitab lahang.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles