Video: autoga otsapidi Läti järves käinud eestlane sai oma auto kätte (1)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval driftides läbi Valka järve jää vajunud noormehe autot püüdsid esialgu välja tõmmata Valka päästjad, kuid neil see ebaõnnestus. Lõpuks saadi auto kätte Tartust saabunud meeste abiga.

Valga noormees sõitis oma 2007. aasta aasta 5. seeria BMWga pühapäeval valgalaste seas tuntud ujumispaigal Veskijärvel (Zagezers). Järv jääb Eesti piirist ligikaudu nelja kilomeetri kaugusele. «Mis seal ikka juhtus, auto libises natukene rajalt kõrvale ja seal oli jää nõrk. Ning vajus natuke alguses... Pärast vajus rohkem sisse,» kirjeldas autojuht.

Sama päeva õhtul üritasid sõidukit järvest välja tõmmata Valka päästjad, paraku ebaõnnestunult. Järgmisel päeval aga kutsus omanik Eestist abiväge ja auto saadi veest kätte. «Sebisin Tartust õiged mehed kohale ja oli ühe tunniga väljas.»

Esisild on mehe sõnul autol üldiselt korras, kuigi õõtshoob purunes. Mida vesi auto elektrisüsteemiga tegi, alles selgub. «Ma ei saa seda autot kaks nädalat kindlasti voolu alla panna. Kindlasti on seal midagi katki, aga kui palju, seda ei tea. See kuivab mul soojas garaažis ja iga päev lammutan järjest asju laiali, kuivatan ning lõpuks panen kokku tagasi,» lisas mees, kes remondile ja väljatõmbamisele kulunud summasid avalikustada ei soovinud.

BMW vajus läbi jää.
BMW vajus läbi jää. Foto: DTP_Latvia/Facebook
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles