Pangajuht valmistub end Otepääl proovile panema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treener ning võistluse korraldaja Ain-Alar Juhanson (vasakul) näeb vaeva selle nimel, et pangajuht Robert Kitt teeks õnnestunud stardi. 
Treener ning võistluse korraldaja Ain-Alar Juhanson (vasakul) näeb vaeva selle nimel, et pangajuht Robert Kitt teeks õnnestunud stardi. Foto: Erakogu

Suvel Otepääl toimuvaks triatloniks teeb usinalt trenni teiste seas ka Swedbank Eesti juhatuse esimees Robert Kitt.

«Registreerisin ennast Ironman 70.3 Otepää poolpikale triatlonile. Ei, ma ei ole hulluks läinud. Olen hoopis alates oktoobrist süsteemselt treeninud,» kirjutas Robert Kitt sotsiaalmeedias.

Kitt tunnistas, et kui treener ja võistluse peakorraldaja Ain-Alar Juhanson esitas talle väljakutse osaleda «Hea eeskuju» projektis, oli ta esmalt kahtleval seisukohal. «Aga mulle meeldivad katsumused ja just seetõttu otsustasingi triatloni nimel treenima hakata: plaani kohaselt ja eelnevalt veendunult, et mu tervis seda lubab. Kui suudan oma tegevusega ka teisi sportima inspireerida, siis on see ainult boonus,» lisas pangajuht.

«Mul väga hea meel, et Robert Kitt on alustanud treeninguid ja innustab kindlasti oma kolleege, teiste ettevõtete töötajaid kui ka laiemalt Eesti inimesi sportima ning suviseks hooajaks valmistuma,» ütles Ain-Alar Juhanson.

Ironmani poolpikk triatlon saab Otepääl 15. juunil teoks 4. korda ning sellele oli registreerunud eelmise nädala seisuga juba ligi 600 individuaalosalejat ning üle 30 võistkonna 25 riigist.

Sama sarja Tallinna täispikk triatlon stardib 3. augustil.

2016. aastast on Ironman 70.3 Otepää ja Tallinna triatloniks valmistunud ja nendes osalenud hea eeskuju saadikutena Tanel Padar, Kalev Kruus, Märt Avandi, Raivo E. Tamm ning Telia 4:18:4 rahvadistantsil Kaire Vilgats ja Annely Adermann. Mitu neist on lubanud ka tänavu stardis olla. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles