Oskusi näitab üle 120 esineja

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuudio Joy juures tegutsev trupp B-boys Squad on edukalt osalenud ka paljudel konkurssidel.
Stuudio Joy juures tegutsev trupp B-boys Squad on edukalt osalenud ka paljudel konkurssidel. Foto: Arvo Meeks

Traditsiooniliselt kaks korda aastas, kevad- ja talvekontserdil, tulevad Valga stuudio Joy lauljad ja tantsijad rahva ette programmiga, kus esitlevad septembrist detsembrini õpitut.

Tegu on seega omalaadsete aruandekontsertidega. Sel moel tutvustab stuudio õpitut juba 24. aastat järjest.

2019. aastat alustavad stuudiolased talvekontserdiga «Avatud uksed», mis saab teoks homme Valga kultuuri- ja huvialakeskuses. «Pealkirja mõte on anda sõnum: meie uksed on avatud kõigile,» selgitas stuudio juht Marina Jerjomina.

Kontserdi läbiv mõte on aga tema sõnul, et tuleb osata unistada, kuna unistusest saab tihtipeale soov. Selle täitumine teeb aga õnnelikuks.

Lavale astuvad kõik stuudio laulusolistid ja -ansamblid ning tantsurühmad, kokku enam kui 120 esinejat. Näeb eri žanrides tantsunumbreid. Lisaks kohalikele keeltele esitatakse laule ka näiteks itaalia ja korea keeles.

Jerjomina kinnitas, et publiku austus ja huvi on just need motivaatorid, mis inspireerivad stuudioperet ja pakuvad neile uusi ideid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles