Valga toiduvalmistaja pirukas lepitas korraks Ligi ja Stalnuhhini

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Sibula ema valmistatud kalapirukas suutis üksmeele tekitada ka keskerakondlase Mihhail Stalnuhhini ja reformierakondlase Jürgen Ligi vahele.
Priit Sibula ema valmistatud kalapirukas suutis üksmeele tekitada ka keskerakondlase Mihhail Stalnuhhini ja reformierakondlase Jürgen Ligi vahele. Foto: Facebook

Riigikogu liige ja erakonna Isamaa peasekretär Priit Sibul andis oma Facebooki-lehel teada, et esmaspäeval juhtus parlamendi rahanduskomisjonis midagi enneolematut: Jürgen Ligi ja Mihhail Stalnuhhin olid samal arvamusel. «Kui ise poleks kohal olnud, ei usuks,» tõdes Sibul.

Nimelt söödi Sibula hiljutise sünnipäeva puhul tema ema küpsetatud kalapirukat.

«Mihhail palus emale kindlasti öelda, et see on parim kalapirukas, mida ta on söönud. Jürgen kinnitas ning ütles naljatamisi, et ka tema pole täna paremat söönud,» vahendas Sibul parlamendikaaslaste hinnanguid.

Sibul lisas, et ema küpsetab tõesti hästi ning Valga kandi inimesed teavad seda sama hästi kui tema. Tõepoolest, Sibula ema toitlustusfirma Culina OÜ on piirilinnas kõrgelt hinnatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles