Kagu-Eestit läbiva kiirrongi kõnelusi plaanitakse veebruarisse

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Raudtee arendusjuht Arthur Raichmann tõdes, et kuigi Ukraina tundub rongiliini pikendamisest huvitatud olevat, võtab ilmselt otsuste tegemine sealkandis lihtsalt rohkem aega. 
Eesti Raudtee arendusjuht Arthur Raichmann tõdes, et kuigi Ukraina tundub rongiliini pikendamisest huvitatud olevat, võtab ilmselt otsuste tegemine sealkandis lihtsalt rohkem aega. Foto: Tomi Saluveer /

Eesti Raudtee loodab veebruari alguses istuda lõpuks Ukraina riikliku raudteefirmaga Ukrzaliznõtsja ühise laua taha, et alustada reaalseid kõnelusi Kiievi-Riia rongiliini pikendamiseks Tallinnani. Nüüdisaegse kiirrongi teele jääksid ka Valga ja Tartu.

Kohtumine pidi esialgsete plaanide kohaselt toimuma juba detsembris, hiljem lükati see edasi 17. jaanuarile, nüüd on aga arutluse all kohtumise korraldamine veebruari alguses. «Meie taha see jäänud ei ole, ilmselt võtab otsuste tegemine sealkandis lihtsalt rohkem aega,» rääkis Eesti Raudtee arendusjuht Arthur Raichmann.

Asjaajamine võtab aega

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles