Piirilt saadeti tagasi 5 välismaalast

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luhamaa piiripunkt.
Luhamaa piiripunkt. Foto: Arved Breidaks

Eesti-Vene piirilt saadeti nädalavahetusel tagasi viis inimest, kelle reisidokumendid ei olnud korras, teatas PPA Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

19. jaanuaril kella 7 ajal saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale 32-aastane Venemaa kodanik, kellel puudus piiriületuseks kehtiv viisa. Piiripunkti saabunud mehele väljastati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

Laupäeval kella 11.30 paiku tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi kohta ei olnud usaldusväärsed, samuti puudusid neil vajalikud dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Isikutele väljastati sisenemiskeeld ning nad saadeti tagasi Venemaale.

20. jaanuaril kella 11.15 ajal saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale 46-aastane Venemaa kodanik, kellel puudus piiriületuseks kehtiv viisa. Piiripunkti saabunud naisele väljastati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

Pühapäeva keskpäeval tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine 27-aastasel Moldova Vabariigi kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Isik saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles