Lõuna-Eesti haigla soovitab külastuse edasi lükata

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Eesti haigla.
Lõuna-Eesti haigla. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Lõuna-Eesti Haigla paneb inimestele südamele, et kel vähegi võimalik, võiks lähedaste haiglasse vaatama tuleku edasi lükata, et vähendada viirushaiguste levikut.

«Eelkõige soovitame lähedasega telefoni teel kontakti pidada. Kui lähedase külastamine on siiski möödapääsmatu, siis palume osakonda sisenedes järgida kehtestatud hügieenireegleid,» teatas haigla esmaspäeval.

Osakonda sisenedes tuleb anda endast valveõele teada, desinfitseerida käsi enne lähedasega kohtumist ja peale osakonnast lahkumist.

Seoses grippi ja ülemiste hingamisteede viirushaigustesse haigestumise märgatava levikuga palub ka Rõuge hooldekodu oma hoolealuseid alates 21.jaanuarist ajutiselt mitte külastada.

Küll on hoolealustele lubatud tuua pakke, mida võetakse vastu tavapärastel külastusaegadel. Pakile palutakse peale kirjutada patsiendi nimi.

Külastamine lubatakse uuesti siis, kui gripi kõrghooaeg taandub, millest antakse tulevikus teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles