Valgast pärit DJ korraldab üleriigilist retropidude sarja

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ BRANDLO ehk Brandon Bogatšov pärast Kuressaares peetud üritust, kus peolisi kostitasid megaajastu parimate hittidega DJ Märt Rannamäe & Magnus Volar.
DJ BRANDLO ehk Brandon Bogatšov pärast Kuressaares peetud üritust, kus peolisi kostitasid megaajastu parimate hittidega DJ Märt Rannamäe & Magnus Volar. Foto: Andres Mets

Valgast pärit DJ Brandlo asus korraldama 1990. aastate pidudesarja Nostalgia, mille üritused toimuvad üle Eesti.

Siiani on selles sarjas peetud neli pidu: neist kolm Tallinnas ja viimatine Saaremaal Kuressaares.

Brandlo sõnul kulges Saaremaal pidu väga edukalt. «Kohal oli väga palju noori, kelle riietus oli üheksakümnendate stiilis: Kappa, Adidas.»

Praegu peamiselt Tallinnas tegutsev DJ Brandlo ehk Brandon Bogatšov ütles, et idee selliste ürituste korraldamiseks tuli ootamatult. «Koolist koju minnes mõtlesin endamisi, mis pidu oleks selline, mida pole varem nii suurelt Eestis tehtud. Ja siis tuligi mõte, et üheksakümnendad ja vanusepiiriks 16 eluaastat.»

Kuigi Brandlo ise on sündinud aastal 1999 ja seda kümnendit ei mäleta, pakub see aeg talle huvi. «Rohkem huvi ja inspiratsiooni sain tänu mängufilmile «Päevad, mis ajasid segadusse»,» lausus ta.

Pidudel astuvad üles peamiselt 1990ndatel tuntust kogunud muusikud, nagu näiteks Nancy, Caater ja Estin.

Järgmine üritus peetakse 8. veebruaril Tallinnas klubis Factory, kus peaesineja on DJ Sash! Saksamaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles