Võit tõstis Serviti teiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võitlust täis mängus sai Serviti lõpuks sel hooajal jagu HC Tallinnast. FOTO: Helin Potter
Võitlust täis mängus sai Serviti lõpuks sel hooajal jagu HC Tallinnast. FOTO: Helin Potter Foto: Helin Potter

Põlva Serviti kohtus koduses käsipalli meistriliigas HC Tallinnaga. Tasavägises võitluses saavutati magus võit vastase üle tulemusega 28 : 26 ja tõusti meistriliiga edetabelis teisele kohale HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi järele ning HC Tallinna ette.

«Täna päästsid meid väravavahid, ka kaitse oli päris hea. Samas oli meil selliseid vigu nagu varemgi, kuid need ei saanud saatuslikuks,» võttis mängus enim väravaid visanud Henri Hiiend kohtumise kokku.

Teist mängu järjest rõkkas Mesikäpa hall toetajate rõõmuhõisetest, kui Serviti kord viigistas mänguseisu või läks taas kord juhtima. Käesolev hooaeg ei ole Servitile olnud kerge. Nii meeskond kui toetajad elavad igale võidule elavalt kaasa ning positiivne meeleolu saalis annab järjest rohkem jõudu ka mängijatele platsil. Ega ilmaasjata ei öelda, et kaheksas mängija saalis on toetajaskond.

Ka treener Rein Suvi leidis, et oli päris hea mäng. «Pallikaotusi oli küll 9, kuid see on selline arv, millega saab toime tulla. Muudes statistilistes näitajates olime vastasega enam-vähem võrdsed, seega tegemist oli võrdsete mänguga.»

Väravatega panustasid Serviti mehed järmiselt: Henri Hiiend 6, Hendrik Varul, Martin Grištšuk ja Alfred Timmo 4, Kristjan Muuga ja Henri Sillaste 3, Raiko Rudissaar ja Stanislav Kholodiuk 2 tabamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles