Ilm läheb külmaks

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilm läheb külmaks.
Ilm läheb külmaks. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb ilm lähipäevil taas külmemaks ning temperatuur langeb kohati -25 kraadini. 

Laupäeva öösel pilvisus tiheneb ja pärast keskööd sajab lund. Puhub kagu- ja idatuul 3-9 m/s. Külma on 8-13, rannikul kohati 5 kraadi. Päeval on enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, pärastlõunal jäävad sajuhood harvemaks. Puhub idakaare tuul 3-8 m/s. Külma on 7-12, rannikul kohati 5 kraadi. 

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund. Puhub valdavalt idakaare tuul 3-8 m/s. Külma on 12-17, kohati 22 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. ja kohati sajab vähest lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Külma on 10-15, rannikul kohati 6 kraadi. 

Esmaspäeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Tuul pöördub itta ja kagusse ning puhub 2-8, saartel hommikuks puhanguti kuni 14 m/s. Külma on 15-20, kohati 25 kraadi, rannikul 7-13 kraadi. Päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Mitmel pool on pinnatuisku. Kagu- ja idatuul tugevneb 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Külma on 12-17, rannikul 6-11 kraadi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles