Võru judokad teenisid Tartus kaks kulda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi Rei medali­võitjad: poodiumil Ivar Rosenberg (vasakult), Randy Nagel, Givi Kokhtashvili ja Randel Päästel. Ees istuvad treenerid Enno Raag ja Rene Sulg.
Klubi Rei medali­võitjad: poodiumil Ivar Rosenberg (vasakult), Randy Nagel, Givi Kokhtashvili ja Randel Päästel. Ees istuvad treenerid Enno Raag ja Rene Sulg. Foto: Judoklubi Rei

Tartus peetud Eesti täiskasvanute ja A-klassi meistrivõistlustelt judos said Võru klubi Rei judokad neli medalit, andis klubi eestvedaja Enno Raag teada.

Meeste arvestuses teenis pronksmedali kuni 90 kg kaalukategoorias Ivar Rosenberg, kelle paremust pidi kolmanda koha kohtumises tunnistama klubikaaslane Tarmo Habe. Marek Sarapuu (-66 kg) oli seitsmes.

Naiste arvestuses ja A-klassis võistelnud Elisabeth Toomik võite kirja ei saanud, küll aga läbis kõvad tuleristsed Eesti tiitlivõistlustel.

Poiste A-klassis ehk kadettide arvestuses sai Rei klubi kaks kulda ja ühe pronksi. Randel Päästel (-66 kg) võitis finaalis Matheas Trilljärve (Tallinna Dokyo klubi). Lisaajale läinud kohtumises sooritas Päästel võidu toonud heite ja tuli teist korda Eesti noortemeistriks.

Givi Kokhtashvili (-81 kg) oli finaalkohtumises väge täis ja alistas ipponiga Audentese klubi judoka Maur Kuura.

Kadettide klassis debüüdi teinud Randy Nagel (-55 kg) saavutas kolmanda koha.

Võistkondlikult oli Rei klubi poiste arvestuses kahe kulla ja ühe pronksiga Audentese ja Aitado järel kolmas.

Ees ootavad kadettide reitinguvõistlused. Nendest üks peeti lõppenud nädalavahetusel Riias, kus leidis paremate osalusel aset Läti, Leedu ja Eesti Baltic Judo Championship 2019. 9. veebruaril leiab Tallinnas Kalevi spordihallis aset Tallinn Judo Cup 2019. 16.–20. veebruarini osaleb Rei esindus aga Hispaanias Fuengirolas kadettide Euroopa karika­etapil. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles