Coop Põlva mängis võõrsil Viimsi käsipalluritega viiki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalmer Musting oma hoolealuseid juhendamas. 
Kalmer Musting oma hoolealuseid juhendamas. Foto: Helin Potter

Coop Põlva kohtus käsipalli meistriliiga 11. voorus võõrsil HC Viimsi/Tööriistamarketiga. Kuigi kohtumine kulges põlvakate taktikepi all, tuli lõpuminutil tunnistada viimsilaste visadust ja leppida viigiga 30 : 30.

«Teadsime, et tuleb raske mäng ja kurb on, et ma ei suutnud täna meeskonda vajalikul määral toetada. Viimsi on praegu heas hoos ja meil oli puudu mitu olulist mängijat, mis andis tunda nii tagaliinis kui ka kaitses. Kui rünnakuga saab veel enam-vähem rahul olla, siis kriitikat ei kannatanud täna meie kaitsetegevus ja palli käsitsemine, liiga palju tegime praaki,» võttis Põlva tiimi liige Mathias Rebane viigimängu kokku. «Kiidan Christofer Viilopit, kes tegi taas kord väravas väga häid tõrjeid ja tänu temale püsisime ka mängus,» lisas ta.

Otto Karl Kont viskas põlvalaste poolt kümme väravat, Tõnis Kase kuus, Mathias Rebane ja Marken Järv viis, Jaanus-Peeter Rüütli kaks ning Markel Veiko ja Tõnu Jõks ühe. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles