Muutuste tuuled tekitasid sanatooriumis segadust

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taheva sanatooriumi juhataja Jane Kase sõnul ei erine asutuses tehtu kuidagi ükskõik millisest teisest organisatsioonist, kuna eriarvamusi tekib ikka ning samuti pole erakordne töötajate vahetumine. 
Taheva sanatooriumi juhataja Jane Kase sõnul ei erine asutuses tehtu kuidagi ükskõik millisest teisest organisatsioonist, kuna eriarvamusi tekib ikka ning samuti pole erakordne töötajate vahetumine. Foto: Tiit Loim

Taheva sanatoorium pälvis hiljuti rahvusvahelise kvaliteedimärgi. Osa endisi töötajaid pole samas rahul sinna uue juhatajaga tekkinud õhkkonna ja mõne konkreetse teoga. Juulist juhataja ametit pidava Jane Kase sõnul on kohati tegu arusaamatusega ning muutustest tingitud pahameel on osalt ka mõistetav.

Veidi üle aasta tagasi vahetus sotsiaalteenuseid pakkuvas Taheva sanatooriumis seoses omavalitsuste liitumisega nõukogu. Mullu lahkus ametist ka eelmine juhataja.

Asutuses kokana töötanud Snežana Pravdina pani ameti koos teise kokaga maha mullu 31. oktoobril. «Pingeline atmosfäär oli. Ei olnud materjale, millest süüa teha. Olime süüdi, nagu me ei oskaks süüa teha. Kuidas sa teed, kui sul ei ole materjale? Kui sööki ei ole, peaks juhataja ja varustaja kokku leppima, et toiduained olemas oleks,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles