Rahvusvaheline jalgpalliturniir tõi Põlvasse üle 250 lapse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Lootose tüdrukute U14 võistkond
FC Lootose tüdrukute U14 võistkond Foto: Indrek Käo/Fc Lootos

Põlvas Mesikäpa hallis mängiti 23. korda rahvusvahelise noorte jalgpalliturniiri Lootos Cup kohtumisi. Kuna aastatega on turniir üha suuremaks kasvanud, mängiti tänavu esimest korda uues formaadis.

Lõppenud nädalavahetusel võistlesid Põlvas 11- ja 13-aastaste poiste ning 14- ja 17-aastaste tüdrukute võistkonnad. 2.–3. veebruaril on Ahja spordihoones võistlustules 8–11-aastased lapsed.

Kokku osales nädalavahetusel mängudes 26 võistkonda 14 Eesti ja Venemaa klubist. Jalgpalli mängis enam kui 250 noort.

Korraldajaklubi Lootos tiimid jõudsid kolmel korral finaali. Auhinnakappi täiendati seekord hõbemedalitega.

Poiste U13 vanusegrupis peetud võistluse Põlva valla karikatele võitis Võru FC Helios Venemaa tiimi Ivangorodi PFK Parus ees. Kolmandale kohale tuli Võru FC Helios 08. Turniiri resultatiivseim mängija oli selles grupis Alfred Rinne Lootose tiimist.

Poiste U11 vanusegrupp võistles Pinesti karikatele ning siin pani jõuproovi kinni Pihkva FK Strela. Järgnesid Põlva FC Lootos teise ja Rakvere JK Tarvas II kolmanda kohaga.

Tüdrukute U17 vanusegrupis peetud võistluse HTT karikatele võitis Suure-Jaani United I, teiseks tuli Põlva FC Lootos ja kolmandaks Suure-Jaani United II.

Tüdrukute U14 vanusegrupp võitles RT Auhindade karikatele. Võitis Tallinna FK Kreštšatik/Legion I Põlva FC Lootose ees, kolmandaks tuli Puhja SK Barca. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles