Lastega tegelemine hoiab noorena

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tsirguliina kooli inimeseõpetuse õpetaja Anne Juust on koolis töötanud juba üle 45 aasta. Teenetemärk tegi tal meele heaks.
Tsirguliina kooli inimeseõpetuse õpetaja Anne Juust on koolis töötanud juba üle 45 aasta. Teenetemärk tegi tal meele heaks. Foto: Tiit Loim

Oma esimesed emotsioonid pärast teadet presidendi teenetemärgi saamisest võttis õpetaja Anne Juust kokku sedasi: «Kõige esimene mõte oli: on see tõesti nii? Kui juba must valgel lugesin, oli muidugi ülimalt hea meel.»

Tsirguliina koolis inimeseõpetust andev naine pälvis presidendilt viienda klassi teenetemärgi kui õpetaja ja spordielu edendaja Valgamaal. Uudist kuulis ta kolleegidelt ja kinnitab, et see oli paras üllatus.

Anne Juust on samas koolis tunde andnud juba 1973. aastast, seega täitus tal sel suvel seal 45 aastat. Tunde on selle aja jooksul antud mitmele põlvkonnale. «Lastega tegelemine ongi mind üleval hoidnud. Ei tunne ennast üldse vanana, kuigi 45 aastat tööd on suur näitaja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles