Fotod: Lõuna-Eesti Postimehe klienditeenindus Valgas kolis uuele aadressile

Sirli Homuha
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lõuna-Eesti Postimehe klienditeenindus töötab reedest, 1. veebruarist Valgas Kesk 10 asuvas kontoris. Alates reedest saab lehe tellimise, kuulutuste ja reklaami sooviga tulla uude kontorisse.

Esimesel kuul saavad eraisikust lehetellijad ja kuulutajad kingituse, kuid selleks tuleb ise kohale tulla, sest see pakkumine kehtib vaid kohapeal.

Kuna leht ilmub kolmes maakonnas, asuvad toimetuse liikmed eri kohtades ja üht keskset toimetust, nagu oli varem Vabaduse 38 majas Valgas, ei eksisteeri. Näiteks töötavad reporterid Võrus, Valgas, Otepääl, Põlvas, fotograaf ja keeletoimetaja asuvad Valgas ja lehe küljendamine käib Tartus koos Tartu Postimehega. Lehe töötajate hajutamine kolme piirkonna peale annab parema võimaluse kajastada võrdselt kõigi kolme maakonna uudiseid. Meie ajakirjanikud on igal pool ja jõuavad sündmuspaigale kiiresti.

Klienditeenindus (lehe tellimine ja kuulutused) ja reklaamiosakond asuvad reedest, 1. veebruarist Valgas Kesk 10, avatud E–R kl 9–17. Põlvas võtab Lõuna-Eesti Postimehe kuulutusi vastu Bürooteenused OÜ, mis asub Oja 7 (E–R kl 9–17).

Kuulutusi saab saata ka e-posti aadressile klienditeenindus@lounapostimees.ee, internetist saab kuulutuse tellida veebiaadressilt kuulutus.ajaleht.ee. Reakuulutusi saab anda ka telefoni teel, helistades numbrile 900 2333, kõne hind on 6 eurot. Õnnitlusi ja leinakuulutusi saab anda, helistades numbrile 900 4555, kõne hind on 12 eurot.

Lehte saab tellida ka internetis (tellimine.ee/est/ajalehed/lounaeestipostimees) ja samuti saab sealt tellida kuulutusi (kuulutus.ajaleht.ee). Lisaks võetakse lehetellimusi vastu kõigis postkontorites üle Eesti. Täiendavat infot tellimise, kuulutuste ja reklaami kohta saab telefonil 766 1960. Sisu puudutavates küsimustes palume kirjutada ajaleht@lounapostimees.ee või helistada tegevtoimetaja telefonil 513 0965.

Lõuna-Eesti Postimees ilmub 2017. aasta novembrist Valga-, Põlva- ja Võrumaal. Leht ilmub kolmel korral nädalas: esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti. Kord nädalas ilmub reedese numbri vahel ajaleht Maa Elu ning tellijad saavad ka ajakirja 60+. Lõuna-Eesti Postimehe on lugejad hästi vastu võtnud – viimastel lugejauuringu andmetel oleme Lõuna-Eesti loetavaim ajaleht ja meil on paberil ja veebis kokku 120 000 lugejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles