Põlva poisid hoiavad kohta esikolmikus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva noored võitlemas FOTO: Helin Potter/arhiiv
Põlva noored võitlemas FOTO: Helin Potter/arhiiv Foto: Helin Potter/arhiiv

Põlva spordikooli B-vanuseklassi käsipallinoormehed osalesid Kehra spordihoones peetud Eesti meistrivõistlustel noormeeste esimesel etapil. Pärast tasavägiseid mänge hoitakse kohta esikolmikus.

Kokku peetakse B-klassis meistrivõistlustel kolm etappi, mille käigus mängivad kõik võistkonnad omavahel turniirisüsteemis läbi.

«Palju mänge on veel ees ja kohtade üle on vara spekuleerida,» jäi noormeeste treener Rein Suvi tagasihoidlikuks.

Esimesel etapil võideti HC Kehrat 25 : 24, HC Tallas/HC Tallinnat 29 : 19, Aruküla SK 38 : 21, Valga Kävalit 47 : 15 ja tunnistada tuli tabeli liidri Viljandi SK paremust tulemusega 19 : 27.

Põlva spordikooli resultatiivseim mängija Lauri Land viskas viie mängu jooksul kokku 42 väravat. Sellega hoiab ta resultatiivseimate mängijate edetabelis teist kohta, kaotades liidrile vaid ühe väravaga. Land oli ka võistkonna edukaim 7 meetri karistusvisete realiseerija, visates kuuest viskest viis vastase väravavahi seljataha.

Esimesel etapil mängis võistkond koosseisus: Sten-Silver Tigason, Gabriel Villako, Tanel-Kaimar Ritsmann, Priit Luuk-Luuken, Lauri Land, Taavi Vool, Ken-Martti Holberg, Robin-Sulev Mahlakas, Mihkel Maspanov, Kermo Saksing ja Patrick Kurvits.

Pärast esimest etappi on esikolmiku vahel vahed väiksed: Viljandi SK- l on 108. punkti, HC Kehral ja Põlva spordikoolil. Kuigi Põlval ja Kehral on punkte samapalju, edestavad kehralased põlvakaid parema väravate vahega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles