Sümboolsed tšekid tõid haiglatesse rõõmu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilja Selveri juhataja Jane Jõgeva (vasakul) andis Lõuna-Eesti haigla ravijuhile Agnes Aartile üle kogutud toetusraha. 
Vilja Selveri juhataja Jane Jõgeva (vasakul) andis Lõuna-Eesti haigla ravijuhile Agnes Aartile üle kogutud toetusraha. Foto: Lõuna-Eesti haigla

Lõuna-Eesti maakonnakeskuste haiglatesse tõid sel nädalal rõõmsat elevust Selveri kaupluseketi esindajad, kes andsid üle sümboolsed tšekid heategevuskampaania käigus kogutud summaga.

Nii Võrus asuvale Lõuna-Eesti haiglale kui Põlva haiglale koguti kampaaniaga «Koos on kergem» 2300 eurot. Valga haiglale kogunes 1800 eurot.

Kergendab väikeste patsientide olukorda

Põlva haigla on annetusega kogutud summasid kasutanud järgemööda kolme lastega seotud eriala tarbeks. Need on lastehaiguste ravi, sünnitus ja laste taastusravi. «Kindlasti on see aidanud meie väikeste patsientide haiglas viibimist muuta mugavamaks ja tõhusamaks. Annetuse raha kulub ju meile vajalike aparaatide muretsemiseks,» ütles Põlva haigla ülemarst Margit Rikka.

Taoline kampaania sai teoks juba 16. korda.

Annetuse üle avaldas heameelt ka Valga haigla juhataja Margus Ulst. «Haigla on väga tänulik igasuguse toetuse ja tervishoiule suunatud heategevuse eest. Kasutame annetatud raha säästlikult ja otstarbekalt laste taastusravi hüvanguks.»

Lõuna-Eesti haigla ostab aga kommunikatsioonijuht Ave Abeli sõnul kampaaniaga kogutud raha eest sünnitus-günekoloogiaosakonda rinnapumba.

Tallinnas ja Tartus summad suuremad

Taoline kampaania sai teoks juba 16. korda. «Heade klientide ja koostööpartnerite abiga on haiglad saanud osta vajalikke seadmeid ning parandada patsientide ravi- ja olmetingimusi,» tõdes Selveri kommunikatsioonijuht Rivo Veski.

Ta lisas, et 2017. aastast jagavad kampaania korraldajad annetusteks kogunenud raha vastavalt sellele, kuidas piirkonnas annetusi kogunes. Nii said seegi kord rohkem raha Tallinna ja Tartu raviasutused, kuna suurim osa annetustest tuli nendes piirkondades asuvate kaupluste kaudu.

Kokku koguti seekordse heategevuskampaaniaga «Koos on kergem» haiglatele 113 650 eurot. See läheb kas sünnitusosakonnale või laste ravimisele kaasaaitamiseks.

Selveri kliendid said oma kodukoha haiglat toetada iga poeskäiguga, ostes šokolaade ja helkureid, kasutades SelveEkspressi annetuskoodi või annetades sularaha annetuskastidesse ja kassades asuvatesse topsidesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles