Põlva Serviti ja Coop Põlva said meistriliigas kirja vajalikud võidud

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marken Järv Coop Põlva mängijana tegi meistrilligas oma parima esituse, visates Coop Põlva eest kokku 9 väravat.
Marken Järv Coop Põlva mängijana tegi meistrilligas oma parima esituse, visates Coop Põlva eest kokku 9 väravat. Foto: Helin Potter

Meistriliiga 12. voorus kohtusid samaaegaselt nii Põlva Serviti kui duubelvõistkond Coop Põlva. Nii Tapa Spordikeskuses kui koduses Mesikäpa hallis jagus põnevust kuni mängu lõpuminutiteni.

“Saime Viljandiga kohtumises täitsa korralikult hakkama. Rünnaku kohapealt ei ole midagi öelda. Võib olla mängu alguses ei tulnud kohe liidrid välja. Marken Järv liitus põhikoosseisuga ja peale seda on mitmes mängus väga hästi mänginud ja toetanud hästi võistkonda. Teisel poolaja hakkas ka Tõnis Kase oma liidrirolli hoidma ja aitas võistkonda väga korralikult rünnakul. Oluline on, et saime kaitses meeskondlikult hakkama.

Esimene poolaeg ei olnud nii roosiline, aga teisel poolajal suutsime lihtvigu vältida ja suutsime meeskondlikult mängida ning sellise ohuga nagu Viljandi joonemängija Kristjan Koovit hakkama saada. Edule aitas kindlasti kaasa ka vähene tehniline praak –  mõlemal poolajal 2-3 pallikaotust, ” analüüsis treener Kalmer Musting üht meistriliiga olulist mängu, millega suure tõenäosusega tagas duubelvõistkond lisaks esindusvõistkonnale koha meistriliiga vaheturniiri mängudele.

Märkimist väärib ka see, et Viljandi HC-ga kohtumises esindas Mathias Rebane sel hooajal viimast korda Coop Põlvat. Alates 1. veebruarist 2019 mängib Rebane juba Põlva Serviti koosseisus.

Coop Põlva eest viskasid mängus väravaid: Marken Järv 9, Tõnis Kase 8, Mathias Rebane 6, Andreas Rikken 2, Raivo Rudisaar, Kaarel Raidmets, Otto Karl Kont, Markel Veiko, Jaanus-Peeter Rüütli 1.

Kui Kalmer Musting juhendas koduses Mesikäpa hallis Coop Põlvat, siis esindusmeeskond Põlva Serviti kohtus treener Rein Suvi juhendamisel samal ajal Tapa Spordikeskuses SK Tapaga.

“Esimesel poolajal saime alguses päris hästi minema, aga siis tulid meie poolt lihtsad pallikaotused ja kogesime kohati ka ebaõnne, seda eriti väravavahist põrkuvate pallide osas. Samasugune olukord jätkus ka teisel poolajal. Rohkelt põrkusid pallid värava asemel väravapostide vastu ja tegime lihtsaid pallikaotusi, samuti eksisime kaitses. Seis oli kohati pingeline, aga lõpuks panime end maksma ja kui teisel poolajal oli vahe juba 3-4 väravat, oli selge, et võidupunktid tulevad meile, ” võttis joonemängija Hendrik Varul mängu kokku.

Alates 29. veebruarist liitus Põlva Servitiga taas tuttav leegionär Anatolii Chezlov, kellega eelmisel kahel hooajal oli just Hendrik Varulil väga hea koostöö. Varuli sõnul oli esimene mäng peale pausi koos Anatolii Chezloviga väga hea: “ Eelmisest hooajast hea üksteise mõistmine on jätkuvalt olemas. Samuti on väga lihtne Anatolii ideedest aru saada ja minul temale ideid edasi anda. Kindlasi tuleb huvitav hoolaja lōpp.”

Põlva Serviti eest panustasid: Henri Sillaste 8, Stanislav Kholodiuk 5, Anatolii Chezlov, Sander Sarapuu 4, Ülljo Pihus, Henri Hiiend 3, Hendrik Varul, Martin Grištsuk 2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles