Päästjad tõmbasid koduaia tiigi tühjaks (5)

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjad võtsid naabermaja kustutamiseks vett valgalaste Erich ja Maie Sisase väikesest tiigist. Nende selja taga on näha tühja tiiki enne seda, kui päästjad sinna 30 tonni vett tagasi viisid.
Päästjad võtsid naabermaja kustutamiseks vett valgalaste Erich ja Maie Sisase väikesest tiigist. Nende selja taga on näha tühja tiiki enne seda, kui päästjad sinna 30 tonni vett tagasi viisid. Foto: Tiit Loim

Valga suvilarajoonis põlevat maja kustutanud päästjad tõmbasid naabermaja tiigi veest tühjaks. Ajakirjanikult inimeste muret kuulnuna täitsid nad hinnalisi kalu sisaldanud tiigi taas veega.

Eelmisel pühapäeval süttis Valgas Tambre rajoonis maja, mis leekides sisuliselt hävis. Kuna autode paakides olnud veest hoone kustutamiseks ei piisanud, võtsid päästjad lisa kõrvalmaja hoovist, kus asub pisike tiik.

Talvel korteris elavad Erich ja Maie Sisas said ühel hetkel telefonikõne. «Naaber helistas, et kuule, kas tead, sul on tiik tühi,» ütles Erich Sisas.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles