Meeskonna üks liidreid lahkus pärast magusat võitu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Brown sai Valga-Valka meeskonna mänedžeri sõnul hea pakkumise Venemaalt.
Stephen Brown sai Valga-Valka meeskonna mänedžeri sõnul hea pakkumise Venemaalt. Foto: Facebook

OlyBet Eesti-Läti korvpalliliigas sai BC Valga-Valka / Maks & Moorits kodus võidu Valmiera Glass Via üle, kirjutab basket.ee.

Valgas peetud mängu avapoolajal kumbki meeskond skooritegemisega ei hiilanud ning pikemale vaheajale mindi külaliste napis 30 : 29 eduseisus. Kolmandal veerand- ajal vahetus juhtiv tiim koguni kümnel korral, kuid Valmiera 7 : 0 lõpuspurt viis nad otsustavale veerandajale vastu kuuepunktilises paremuses.

Viimasel mänguperioodil tõusis Valga veduriks Stephen Brown, visates kodumeeskonna esimesest 15 punktist 13. Browni korv mõni minut enne lõpuvilet viis Valga 68 : 66 juhtima ning saadud initsiatiivi enam käest ei antud. Nii tuli Valga-Valka tiimile võit 74 : 69.

Üleplatsimeheks tõusnud Brown tõi Valga kasuks 26 punkti ja viis vaheltlõiget. Kristaps Miglinieks lisas 11 silma. Timo Eichfuss ja Guntis Sipolins tõid kumbki 10 punkti. Taas Valgaga liitunud Egert Haller viskas 22 minutiga kuus punkti ja hankis neli lauapalli.

Päev hiljem sai aga teatavaks, et tiimi üks liidritest Stephen Brown lahkus BC Valga-Valka /Maks & Mooritsa korvpallimeeskonnast.

«Peame kahjuks teatama, et head mängu näidanud Stephen on silma jäänud ka teistele ning on saanud võimaluse oma karjääris järgmine samm astuda. Aitäh, Stephen, ja edu uues meeskonnas!» seisis piirilinna tiimi Facebooki-lehel.

Meeskonna mänedžeri Robert Petersoni sõnul sai Brown Venemaalt hea pakkumise, millega Valga korvpalliklubil on raske konkureerida. Samas on see hea võimalus ameeriklasele ennast tõestada Venemaa superliigas. Uueks klubiks saab talle Jekaterinburgi Ural, kirjutab korvpall.ee

Brown saabus Valga-Valka ridadesse novembri viimasel nädalal.

Pooleteise nädala jooksul on klubist lahkunud kolm ameeriklast. 21. jaanuaril selgus, et võistkonnas ei jätka Clayton Wilson ja loetud päevad hiljem siirdus Betsafe Jurmalasse Carl Anthony Montgomery. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles