Põlva volikogus moodustati uus fraktsioon

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiljutisel Põlva volikogu istungil registreeriti uus fraktsioon nimega Isamaa. Aseesimeheks valiti Koit Jostov.
Hiljutisel Põlva volikogu istungil registreeriti uus fraktsioon nimega Isamaa. Aseesimeheks valiti Koit Jostov. Foto: Maarius Suviste / Lõuna-Eesti Postimees

Hiljutisel Põlva vallavolikogu istungil registreeriti uus fraktsioon. Varem Tuleviku Põlvamaa fraktsiooni kuulunud liikmed Kairit Numa, Koit Jostov ja Arne Tilk moodustasid uue fraktsiooni nimega Isamaa.

Vastloodud fraktsiooni esimeheks valiti Arne Tilk ja aseesimeheks Koit Jostov.

«Volikogu töö vajab poliitilist konkreetsust ja ka oma oponentidest lugupidamist. Just seetõttu pidasime vajalikuks lahkuda Tuleviku Põlvamaa fraktsioonist,» selgitas Arne Tilk Isamaa pressiteate vahendusel. «Isamaa fraktsiooni nime all saame paremini esindada oma valijaid ja loodetavasti leida varasemast rohkem koostöövõimalusi teiste erakondadega.»

Põlva vallavalitsuse avalike suhete spetsialist Annely Eesmaa ütles Lõuna-Eesti Postimehele, et Tuleviku Põlvamaa Valimisliidu nimelist fraktsiooni ei ole, sest fraktsiooni moodustamiseks on vaja vähemalt kolm liiget. Varem kuulusid nimetatud fraktsiooni ka Igor Taro ja Janno Simso (mõlemad on erakonna Eesti 200 liikmed).

Põlva volikogu on 27-liikmeline. Eelmise aasta kevadel sõlmisid Keskerakond ja Reformierakond Põlvas koalitsioonilepingu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles