Turniiril osales üle 500 noore palluri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Lootos U11 tüdrukute võistkond
FC Lootos U11 tüdrukute võistkond Foto: Indrek Illus/FC Lootos

Lootos Cupi saalijalgpalliturniir jätkus 2.–3. veebruaril. 23. korda teoks saanud Põlvamaa suurimat saaliturniiri võõrustas seekord Ahja spordisaali pere. Kui jaanuari viimasel nädalavahetusel mängisid lapsed vanuses 12–17 eluaastat, siis Ahjal said kogemusi 8–10-aastased poisid ja 11-aastased tüdrukud. Kokku osales kahel nädalavahetusel mängudes üle 500 lapse.

Kahekümnest Eesti ja Venemaa klubist osales turniiril 57 võistkonda.

Korraldajaklubi Lootos võistkonnad mängisid ennast turniiri kaheksas vanusegrupis kolme parema sekka kokku kuue võistkonnaga. Klubi auhinnakapp täienes nelja teise koha ja kahe kolmanda koha võidukarikaga.

Poiste U8 vanusegrupis osales kaheksa võistkonda ja paremusjärjestust välja ei selgitatud. Poiste U9 vanusegrupis võitis Puhja SK Barca, kellele järgnesid Põlva FC Lootos ja Põlva FC Lootos II. U10 grupi poiste seas sai esikoha FA Tartu Kalev, teiseks tuli Tartu FC Helios Veeriku ja kolmandaks Võru FC Helios. Turniiri parimaks väravavahiks tunnistati Võru noormees Kirill Daradanov.

Tüdrukute U11 vanusegrupis võitis mängud Puhja SK Barca, järgnesid Pärnu JK Vaprus Kollane ja Põlva FC Lootos. Parim väravavaht oli Viluste neiu Alexandra Raudsaar. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles