Vastupidavus tõi Räpina noormeestele edu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räpina ühisgümnaasiumi noormehed ja nende kehalise kasvatuse õpetaja Jaanus Meitus FOTO: Põlva Maakonna Spordiliit
Räpina ühisgümnaasiumi noormehed ja nende kehalise kasvatuse õpetaja Jaanus Meitus FOTO: Põlva Maakonna Spordiliit Foto: Põlva Maakonna Spordiliit

Põlva maakonna koolide 10.--12. klasside noormeeste korvpalli meistrivõistlustel lõi kaasa kolm võistkonda, andis teada maakondlik spordiliit.

Emotsiooniderohke ja sportlikult võitluslik turniir toimus Räpina ühisgümnaasiumi võimlas. Lõppskoorid näitavad küll ühe või teise paremust, kuid mänguprotokolle lugedes näeb, et kõikides mängudes esimesed poolajad mängiti võrdselt.

Murdumine toimus teisel poolajal, vastupidavam saavutas paremuse.

Võitjakarika mängis endale Räpina ühisgümnaasiumi teine võistkond koosseisus Philip Hrabrov, Risto Lillemäe, Mart Lume, Toomas Kilk, Oliver Kruusamägi ja Daan Zekker, kehalise kasvatuse õpetaja Jaanus Meitus. Teise koha saavutas Põlva gümnaasiumi esindus, kolmas kuulus Räpina ühisgümnaasium 1. võistkonnale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles