Veidenbergist saab taas Kroonika peatoimetaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Veidenberg asub taas Kroonika peatoimetajaks. 
Ingrid Veidenberg asub taas Kroonika peatoimetajaks. Foto: Laura Nestor

Seoses Ekspress Meedia ja seitsme Ajakirjade Kirjastuse väljaande ühinemise järel tehtud ümberkorraldustega asub Krista Lensini asemel taas Kroonika peatoimetajaks Ingrid Veidenberg. Ühtlasi jääb ta juhtima Eesti Päevalehe laupäevalehte LP.

Veidenberg on Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald sõnul üks Kroonika fenomeni loojatest ja oluline lüli ajakirja positsiooni kujunemisel Eesti ühiskonnas.

«Tahame astuda Kroonika arengus järgmise sammu ja Ingridi teadmised, kuidas teha digitaalset ajakirjandust, kuidas leida õigeid lugusid ning ühendada inimesi ja eri toimetuste võimekust, on just see, mida ootame temalt paber- ja veebi-Kroonika uuele tasemele viimisel» lisas Soonvald.

Veidenberg oli Kroonika ajaloo kolmas peatoimetaja aastatel 1997–2007. 2012. aastast on ta Eesti Päevalehe laupäevalehe LP peatoimetaja.

Veidenberg on pärit Valgamaalt Tõrvast ja lõpetanud Tõrva keskkooli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles