Jalmar Vabarna toob lavale nii ema kui ka õe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jane Vabarna ülemsootskaks valituna
Jane Vabarna ülemsootskaks valituna Foto: Erik Prozes

Ansambel Trad Attack! annab täna Tallinnas oma selle aasta ainukese avaliku kontserdi Eestis. Bänd kannab Alexela kontserdimajas viimast korda täies mahus ette oma teise stuudioalbumi «Kullakarva» lood. Seejärel liigutakse uue albumi tegemise perioodi.

«Mõni aasta tagasi panime sarnase lõppkontserdiga punkti ka oma debüüt-albumile ning see tunne, kui oled millegagi lõpparve teinud, annab uut kvaliteeti ning puhtaid mõtteid edasiliikumisel,» rääkis bändi kitarrist ja kontserdikorraldaja Jalmar Vabarna. «Töötame uue albumi loominguga juba mõnda aega. Kevadel algab aga tihe proovilaagrite periood ning ideede vormistamine,» lisas trummar Tõnu Tubli.

Taas pööratakse suurt tähelepanu visuaalsele poolele. «Pakume istuvale publikule vaatemängulise kontserdi ning kindlasti ka mõned üllatused,» lubas bändi eestvedaja Sandra Vabarna.

Kontserti soojendab Soomest pärit folk- ja alternatiivse muusika piire nihutav lõõtsamängija Antti Paalanen.

Eriline on aga seegi, et kui abikaasa Sandraga on Jalmar Vabarna pidevalt koos laval, siis sedapuhku astuvad külalistena lavale ka bändi suvise singli originaalesitajad, Jalmari ema Maret ning õde Jane Vabarna. Seejuures oli Jane Vabarna aastatel 2015–2016 ka Seto ülemsootska. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles