Rahvasprint köidab Otepää ümbruses taas huvilisi

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvine autospordivõistlus on üha populaarsem.
Talvine autospordivõistlus on üha populaarsem. Foto: Arvo Meeks

Laupäeval toimub Otepää ümbruses autospordivõistlus «A1M Motorsport Otepää rahvasprint».

Sõidetakse Otepää lähedal üldiseks liikluseks suletud lumistel ja jäistel kõrvalteedel. Harrastajate võistlusrada koosneb kahest kiiruslõigust, mille kogupikkus on 5,4 kilomeetrit ja mida läbitakse kolmel korral.

Nädala alguse seisuga oli registreerunud ligi 70 võistlejat kokku kümnes võistlusklassis. Stardis on lisaks põhiklassidele naisvõistlejad ja noorsportlased. Eraldi võistlusklassid on sport-autodele ja krossikartidele, ütles võistluste juht Marko Koosa.

«Rada on täies ulatuses kaetud lume ja jääga ning võistlused toimuvad vägagi talvistes oludes. Otepää autospordiüritused on alati väga hinnatud ning talvine võidusõit on saanud toredaks traditsiooniks,» lisas Koosa.

Ta märkis, et Otepää etapiga algab uus ja põnev A1M Motorspordi karikasari rahvasportlastele, mille võitja saab peaauhinnaks võimaluse osaleda professionaalina A1M Motorspordi meeskonna krossikardiga meistrivõistluste etapil. «Teadaolevalt ei ole varem üheski sarjas sellist atraktiivset auhinda olnud.»

Osalejatele pakutakse rikkalikku auhinnalauda, kus jagub auhindu kiirematele ja kindlasti läheb võistlejate vahel jagamisele hinnalisi loosiauhindu ürituse toetajatelt.

Võistluskeskus ja -rajad asuvad Otepää vallas Truuta külas. Üritus on pealtvaatajatele tasuta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles