Daisy Kudre ja Mattis Jaama EM-il kaheksandad

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti esindusvõistkonnas läksid eile rajale Daisy Kudre ja Mattis Jaama.
Eesti esindusvõistkonnas läksid eile rajale Daisy Kudre ja Mattis Jaama. Foto: Eesti Orienteerumisliit

Türgis toimuvatel suusaorienteerumise Euroopa meistrivõistlustel võisteldi teisel võistluspäeval sprinditeates, kus ühest naisest ja ühest mehest koosnevad teatevõistkonnad läbisid kahe peale kuus lühikest vahetust.

Eesti esindusvõistkonnas läksid eile rajale Daisy Kudre ja Mattis Jaama, teises koosseisus Doris Kudre ja Kevin Hallop. Enne võistlust maha sadanud värske lumi ja keskmäestiku tingimustes aklimatiseerumise raskused muutsid võistluse eestlastele füüsiliselt väga raskeks. Ainsana tundis ennast igati hästi Kevin Hallop.

Kiire ja dünaamilise võistluse võitis Venemaa esinduspaar Alena Trapeznikova-Sergei Gorlanov ajaga 47.04. Hõbemedalid teenis Rootsi paar Tove Alexandersson-Erik Rost (+0.28) ning pronksi Norra paar Evine Westli Andersen-Jörgen Madslien (+2.25).

Eesti esindusvõistkond Daisy Kudre-Mattis Jaama kaotas kaheksandana võitjatele 4.11. Sama ajalise kaotusega, kuid mõne sentimeetrise eduga finišis oli koha võrra kõrgemal Tšehhi võistkond. Eestlastest ettepoole jäid veel Soome, Bulgaaria ja Šveitsi võistkond. Eesti teine võistkond oli protokollis kolm kohta tagapool kaotusega võitjatele 6.46.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles