Go Bus avab esmaspäevast Võru-Valga-Pärnu kaugliini

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arved Breidaks/Lõuna-Eesti Postimees

Bussifirma Go Bus avab alates esmaspäevast, 11. veebruarist Võru-Valga-Pärnu kaugliini. Liin on jagatud kaheks.

Võru ja Valga vahel teenindab Go Bus liini MTÜ Valgamaa Ühistranspordikeskusega sõlmitud otselepingu alusel ning sellel on sõit tasuta. Valgast edasi Pärnu ja Võru suunas sõidab buss kommertsalustel, kuid reisi jätkamiseks ümber istuma ei pea.

„Esialgu alustame teenindamist 19-kohalise mugava väikebussiga. Suveperioodil, kui reisijate arv kasvab, on plaanis liinile suunata suurem buss,“ sõnas Go Busi Lõuna-Eesti piirkonnajuht Henri Pokk. „Loodame, et reisijad võtavad liinid hästi vastu, mis on oluline nende jätkusuutlikuks teenindamiseks,“ ütles Pokk.

Valgamaa Ühistranspordikeskuse tegevjuhi Liia Rätsepa sõnul saabus neile seniselt vedajalt ootamatult teade Võru-Valga avaliku kaugliini otselepingu lõpetamise kohta ning väljapääs tekkinud olukorrast tuli leida mõne päevaga.

„Kuna Võru-Valga ja Valga-Pärnu liinid on omavahel seotud ja meie maakonna elanikele olulised, pidime leidma kiire lahenduse. Pöördusime esimesena maakonnaliine teenindavate firmade poole ning läbirääkimiste tulemusel sõlmisime otselepingu AS-ga GoBus. Tahaksime tänada kiire lahenduse ja suurepärase koostöö eest Go Busi Lõuna-Eesti piikonnajuhti Henri Pokki, kes on alati valmis reageerima ka kiiretes ja kriitilistes olukordades,“ sõnas Liia Rätsep.  „Liinid toimivad täismahus taas alates 11. veebruarist. Soovime ühistranspordi kasutajatele mõnusat ja turvalist reisi ning soovitame külastada nii Võrut kui ka Pärnut.“

Võru ja Valga vahel on liini number 291. Buss väljub iga päev Võru bussijaamast kell 6.40 ning Valga bussijaamast kell 16.40. Sõit on tasuta.

Valga ja Pärnu vahel on liini number 293. Buss väljub iga päev Valga bussijaamast kell 08.35 ning Pärnu bussijaamast kell 14.05. Sõit on tasuline.

Sõiduplaanid jäävad endistega sarnaseks, ent lisanduvad mõned teele jäävad vahepeatused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles