Linlane kurdab: Valga linnaliinibuss olla tihti katki

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linnaliinil number 1 sõitev buss põhjustavat sõitjatele aeg-ajalt hilinemisega meelehärmi.
Valga linnaliinil number 1 sõitev buss põhjustavat sõitjatele aeg-ajalt hilinemisega meelehärmi. Foto: Arvo Meeks

Lõuna-Eesti Postimehele kurdeti, et Valga linnaliini number 1 teenindav buss olla pidevalt katki ja hilineb seetõttu. Bussifirma esindaja sõnul tehnika küll aeg-ajalt katki läheb, aga üks liin teisest kuidagi ses osas ei erine.

Valgas on kaks linnaliini: number 1 ja number 2. Valgalanna Aime Aas rääkis, et liinil number 1 tuleb tihti ette, et buss hilineb, sest masin läks katki. «Istusin bussijaamas, et linna minna. Bussi ei tule. Tulevad inimesed ja hõikavad: buss läks katki! 15 minutit hiljem tuli number 1 buss ja sellise kihutamisega, et tal oli kogu aeg vist 70 sees,» kirjeldas ta hiljutist intsidenti.

See ei olevat üksikjuhtum. «Pidevalt on see probleem. Vanad inimesed ütlesid: võtke midagi ette. Just rääkisin ühe vanema inimesega, kes sõidab palju bussiga. Ta ütles, et pärast seda kui tuli tasuta bussisõit, on pidevalt see jama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles