Kohus jättis Valga pussitaja vanglasse

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raske tervisekahjustuse tekitamise eest Tartu vanglas viibivat Vitali Aleksejevit ennetähtaegselt vabadusse ei lubatud.
Raske tervisekahjustuse tekitamise eest Tartu vanglas viibivat Vitali Aleksejevit ennetähtaegselt vabadusse ei lubatud. Foto: arhiiv

Tartu maakohus jättis Valgas pussitamise eest enam kui seitsmeks aastaks vangistusse saadetud Vitali Aleksejevi (31) enne tähtaega vanglast vabastamata. Kardetakse, et mees võib vabaduses suure tõenäosusega uue kuriteo toime panna.

Aleksejev mõisteti 2015. aasta detsembris süüdi Pargi tänava korteris 3. aprillil toimunud joomingu finaalis 31-aastasele mehele noaga kõhtu löömises ning oma endise elukaaslase ründamises. Liitkaristusena mõisteti talle seitsme aasta ja kahe kuu pikkune vangistus.

Kuna karistusest on süüdimõistetul nüüdseks ära kantud rohkem kui pool, avanes tal hiljuti võimalus taotleda enda ennetähtaegset vanglast vabastamist ning jäämist elektroonilise valve alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles