Gripp sundis Mari Kalkunit esinemistest loobuma

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari Kalkunit tabas gripp.
Mari Kalkunit tabas gripp. Foto: Elmo Riig / Sakala

Reedel pidanuks Otepää valla Nõuni kultuurimajas esinema Lõuna-Eesti folklaulik, laias ilmaski endale nime teinud Mari Kalkun. Paraku andsid korraldajad teada, et laulja haigestumise tõttu teda täna Valgamaal siiski kuulata ei saa.

Sama kinnitas Kalkun oma Facebooki-lehel. «Tige gripiviirus on mind maha murdnud ja seetõttu lükkuvad kevadesse 14., 15. ja 16. veebruariks plaanitud kontserdid Iisakus, Nõunis ja Audrus – vabandused. Hoidke endid!» kirjutab ta.

Nõuni kultuurimaja perenaine Marika Viks ütles, et Kalkuni talendi austajatel ei maksa pikalt kurvastada. «Kindlasti toimub kontsert Nõunis siis, kui Mari on tervenenud.»

Gripp on sel talvel Eesti muusikute seas ränka laastamistööd teinud. Just selle haiguse tõttu sattusid haiglavoodisse näiteks Ewert Sundja ja Rolf Roosalu. Seejuures veetis Roosalu Võrus asuvas Lõuna-Eesti haiglas ka aastavahetuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles