Poltergeist rikkus naise postkasti?

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna loogilisi süüdlasi läheduses pole, pöördus naine kahtlustusega teispoolsuse rüppe.
Kuna loogilisi süüdlasi läheduses pole, pöördus naine kahtlustusega teispoolsuse rüppe. Foto: Mary Evans Picture Library

Kõigepealt hakkasid Valga vallas Laanemetsa külas elava vanaproua postkastist kaduma ajalehed. Seejärel aga ei tahtnud enam võti keerata. «Ei saanud postkasti lahti. Siis hakkas järsku lukuaugus olema sinine asi. Mina ei tea, mis asi see oli. Midagi venivat. Tõmbasin nõela ja võtmega ära, siis võti jälle keeras.»

Asi läks aga järjest hullemaks. «Eile enam võti ei keeranud. Loksutan. Lukk läks lahti, aga luku keel kukkus ära. Mingi mutrikene, mis seda hoidis, oli puruks. Kruvid olid lahti. No kes seda teeb?» küsis naine selle nädala alguses.

Kimbatus on suur, sest üks naaber on politseinik ja teine haritud naisterahvas. Kumbagi neist vastutavaks pidada tunduks jabur. Küsimusele, keda ta siis nüüdseks kahtlustada oskab, vastas naine lühidalt. «Poltergeistid,» naeris ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles