Kes võiks Võru-, Valga- ja Põlvamaalt pääseda riigikokku? (1)

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma arvamuse Võru-, Valga- ja Põlvamaalt riigikokku pääsejate kohta avaldas 125 kohaliku omavalitsuse volikogu liiget.
Oma arvamuse Võru-, Valga- ja Põlvamaalt riigikokku pääsejate kohta avaldas 125 kohaliku omavalitsuse volikogu liiget. Foto: LEPM

Lõuna-Eesti Postimees küsis Kagu-Eesti omavalitsusjuhtidelt prognoosi, millised kaheksa kandidaati pääsevad selle aasta valimistel riigikokku. Kokku avaldas arvamust ligikaudu pool Võru-, Valga- ja Põlvamaa volikogude ning vallavalitsuste liikmetest. Vastajaid oli kokku 125. Võimalike tulevaste riigikogulaste esikaheksa joonistus välja üsna selgelt.

Kaheksa Toompeale kandideerivat poliitikut eristusid järgnevatest arvestatava vahega. Ivari Padar (SDE) sai 83% häältest, järgnesid Hanno Pevkur (Reformierakond) 75%, Tarmo Tamm (Keskerakond) 69%, Priit Sibul (Isamaa) 59%, Liina Kersna (Reformierakond) 58%, Anneli Ott (Keskerakond) 51%, Uno Kaskpeit (EKRE) 47% ja Kalvi Kõva (SDE) 44 protsendiga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles