Selgusid Põlvamaa meistrid lauatennises

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meesteklassi absuluut- arvestuse esikolmikusse jõudsid Toomas Vahtra (vasakult), Mikhail Vasiletc ja Tauno Piho. 
Meesteklassi absuluut- arvestuse esikolmikusse jõudsid Toomas Vahtra (vasakult), Mikhail Vasiletc ja Tauno Piho. Foto: Põlva Maakonna Spordiliit

Põlva kooli Lina tänava võimlas selgusid Põlvamaa lauatennisemeistrid täiskasvanute klassis.

Võistlustulle asus viis naist ja 12 meest. Mõlemas võistlusklassis selgus paremus absoluutarvestuses, tunnustati aga ka vanuseklasside esikolmikuid.

Naised selgitasid meistri välja turniirisüsteemis omavahel läbi mängides. Absoluutarvestuses tuli esimeseks Reet Külaots (Põlva). Järgnesid Nele-Liis Väise (Saverna) ja Mirjam Ojasaar (Veriora).

Mehed alustasid turniiri kahes kuueses alagrupis, kust esikolmikud jätkasid mänge kohtadele 1.–6., ülejäänud kohtadele 7.–12. Finaal-gruppidesse võeti kaasa omavahelised alagrupimängud.

Meeste turniiril lõi kaasa mitu reitingupunktidega mängijat. Rahvusvahelist maiku ja teistmoodi temperamenti lisasid Mikhail Vasiletc ning Jiri Blažek – mehed, kes juba mitmendat aastat Põlvamaal elavad ning kellel eesti keel ja siin tegutsemine südameasjaks saanud.

Absoluutarvestuses pälvis Põlva maakonna meistritiitli Mikhail Vasiletc, järgnesid Toomas Vahtra (Põlva) ja Tauno Piho (Saverna).

Meesteturniiril lõi väljaspool arvestust kaasa ka 12-aastane Luka Meldre Põlva koolist. Mitmesugustelt turniiridelt kogutud reitingupunktid kinnitavad, et poiss on suur tulevikulootus. Täiskasvanutega võisteldes saavutas ta alagrupis kaks võitu. B-finaalis võitis ta kõiki ning oli seega parem nii enda kui teise alagrupi 4.–6. kohast. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles