Põlva Serviti võitis võõrsil, Coop Põlva kaotas kodus

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coop Põlva võitles, kuid pealinlastest jagu ei saanud.
Coop Põlva võitles, kuid pealinlastest jagu ei saanud. Foto: Helin Potter

Eesti Meistriliigas põhiturniiri viimastes kohtumistes võitis Põlva Serviti võõrsil ülekaalukalt Aruküla/Audentest 35:20 (18:6) ja Coop Põlva  tunnistas kodus HC Tallinna paremust 26:34 (16:17).

Põlva Serviti sõitis Arukülla ilma kogenud mängijate Kristjan Muuga, Eston Varuski, Henri Sillaste ja Indrek Neemeta. Kuid loodus ei salli ju tühja kohta ning peale pikka põlvevigastust naasis platsile peale üheksakuist pausi koos meeskonnaga Carl-Eric Uibo.

Serviti eest viskasid väravaid põhiturniiri viimases kohtumises: Hendrik Varul 7, Sander Sarapuu, Stanislav Kholodiuk, Raiko Rudissaar, Anatolii Chezlov 4, Carl-Eric Uibo 3, Mathias Rebane, Alfred Timmo, Ülljo Pihus, Henri Hiiend 2, Martin Grištsuk 1.

Coop Põlva kohtus põhiturniiri viimases kohtumises kodus HC Tallinnaga. Kuigi esimene poolaeg kulges tasavägiselt, tuli siiski lõpuks tunnistada pealinlaste paremust.

“Mäng läks nii nagu läks. Tundsime puudust vigastustega eemal olevatest Otto-Karl Kondist ja Markel Veikost. Kui esimesel poolajal suutsime mängus püsida, siis teisel poolajal me enam ei suutnud sellist taset hoida kuigi Christofer Viilop tegi taas väravas suurepärast tööd. Nüüd tuleb valmistuda vaheturniiriks. Soovime sel hooajal näidata vaheturniiril paremat minekut kui eelmisel hooajal,” võttis Kalmer Musting kokku nii mängu kui eesootava vaheturniiri.

Coopi eest panustasid väravatega: Tõnis Kase 8, Tõnu Jõks 7, Kaarel Raidmets, Andreas Rikken 3, Marken Järv, Sander Nemvalts 2, Jaanus-Peeter Rüütli 1.

Meistriliiga kaheksa meeskonda jagunevad vaheturniiriks kahte nelikusse. Põlva Serviti ja Coop Põlva, kes on meistriliiga tabelis vastavalt teisel ja neljandal kohal, mängivad mõlemad tugevemas nelikus, kust pärast kaheringilist turniiri saavad kaks esimest otse poolfinaali. Kolmas ja neljas kohtuvad veerandfinaalides nõrgema neliku kahe paremaga, et välja selgitada ülejäänud kaks poolfinalisti. Tugevamas nelikus on põlvakatele vastasteks tabeli liider HC Kehra Horizon Pulp&Paper ning kolmandal kohal olev HC Tallinn. Vaheturniiri ajakava selgub lähipäevil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles