Lasteaiad liituvad juulis

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sooru lasteaia mudilaste vanemad on soovinud asutuse töö jätkamist kohapeal, kuna näevad väikses rühmas eelist.
Sooru lasteaia mudilaste vanemad on soovinud asutuse töö jätkamist kohapeal, kuna näevad väikses rühmas eelist. Foto: Tiit Loim

Valga vallavolikogu otsustas liita seitsme lapsega Sooru lasteaia Tsirguliina lasteaiaga Õnnelind. Sooru lasteaed lõpetab 1. juulist iseseisva asutusena tegevuse ning nimetatakse ümber Tsirguliina lasteaia Sooru rühmaks.

Asutused liideti vallavalitsuse ettepanekul. Need paiknevad teineteisest kuue kilomeetri kaugusel. Kuna neil oli juba eelnevalt üks juht, aitab liitmine Valga vallavalitsuse kommunikatsioonijuhi Põim Kama sõnul vähendada topeltdokumentatsiooni ja asjaajamisega seotud kulutusi. Liitmisega väheneb eelkõige paberimajandus, sest mõlemad saavad ühtse õppekava ja muud dokumendid.

Sooru lasteaias on üks täiskohaga ja üks osakoormusega õpetaja. Lisaks assistent ja poole kohaga õpetaja abi ning katlakütja-töömees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles