Galerii: Põlva valla aukodaniku tiitli pälvis Ilmar Tagel

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põlva Kultuuri- ja Huvikeskuses tunnustati laupäeval Põlva valla arengut ja elu mõjutanud inimesi. Põlva valla aukodaniku tiitli pälvis kultuuritegelane Ilmar Tagel.

23. veebruaril toimus Põlva Kultuuri- ja Huvikeskuses traditsiooniline vallavanema vastuvõtt, kuhu olid kutsutud Eesti juubeliaastal Põlva valla arengut ja elu mõjutanud inimesed.

Põlva vallavolikogu esimees Lennart Liba üle volikogu tunnustused. Põlva valla väärikaim tunnustus – tiitel Põlva valla aukodanik – antakse erilise austusavaldusena aastatepikkuse töö või tegevuse ja eeskuju eest. Selle võttis vastu kultuuritegelane Ilmar Tagel, kes on pälvinud oma pikaajalise töö ja tegevusega Põlva kultuuripõllul inimeste lugupidamise.

Põlva valla Aasta Tegu on Mooste mehed krohvimas Kataris. Tunnustuse võttis vastu osaühing Saviukumaja. Tunnustused anti üle ka kultuuripreemia laureaatidele Mare Põllule ja Ilmar Tagelile ning aasta vabatahtliku preemia Meelis Maidlale.

Vallavanema tunnustuse aasta tegijatena võtsid vastu:

Põlva keskväljaku arhitektid Egon Metusala, Helen Rebane ja Kaie Kuldkepp.

Karilatsi külavanem Maie Asur.

Mooste Mõisa juhataja Ulla-Maia Timmo.

Sündmused Intsikurmu festival ja liikumine „Põlva sünnitusosakonna kaitseks“.

Tantsujuht Andre Laine, tantsuõpetaja Reno Olle.

Ettevõtted Horndal OÜ, Polarwerk OÜ, COOP Põlva ja Sireli talu villakoda.

Sportlased Annika Rihma, Hanno Käärik, Johanna Laanoja ja käsipallimeeskond SERVITI.

Aktiivsed vabatahtlikud Monica Sasi ja Kristin Pintson.

Tublid noored muusikud Lilian Hindrikson, Linette Risttee ja Sireli Salum ning nende juhendajad Raina Urb ja Margot Suur.

Eesti parim minifirma Kristallselge ja Johannes Käisi preemia laureaat õpetaja Kaia Tamm.

Vastuvõtu kontsertosas esinesid Maria Listra, Tamar Nugise ja Ilana Makarina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles