Tõrva Raadio peatoimetajaks valiti Teve Rajamets

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15. maist töötab Valga vallavalitsuses meediaspetsialistina Teve Rajamets.
15. maist töötab Valga vallavalitsuses meediaspetsialistina Teve Rajamets. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva Raadio nõukogu valis periooditi tegutsevale raadiole ühehäälselt uueks peatoimetajaks Teve Rajametsa, kes oli ka ainus kandideerija.

Rajamets on olnud raadio nõukogu liige 2014. aasta talvest ning enne peatoimetajaks kandideerimist on ta täitnud õhtuvööndi toimetaja, muusikajuhi ning turundus- ja reklaamijuhi ülesandeid. Praegu õpib ta Tartu Ülikoolis ajakirjanduse ja kommunikatsiooni eriala teisel kursusel.

«Tõrva Raadio on suuresti põhjus, miks ajakirjandust õppima läksin. Seega on loogiline tulla oma juurte juurde tagasi,» põhjendas Raja-mets kandideerimist. Ta tõi välja kogukonna kaasamise olulisuse ning rääkis suure elevusega plaanidest seoses raadio viienda tegevusaasta tähistamisega.

Küsimusele, missugusena näeb ta tulevikus toimetuse tööd, vastas ta optimistlikult, et eelneval aastal kasutatud üheksaliikmeline süsteem on jätkusuutlik, ent vajab täiendusi.

Peatoimetajana peab ta tähtsaks ka järelkasvu. «Oluline on, et nooremadki tuleksid toimetusse. On selge, et organisatsiooni jätkusuutlikkuse tagab järelkasv, seega peab selle nimel tegema tööd.»

Peatoimetajana on Raja­metsa järgmine ülesanne komplekteerida toimetus ja alustada ettevalmistusi suviseks perioodiks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles