Paari päevaga sai neljas tülis viga viis inimest

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaklus. Foto on illustreeriv.
Kaklus. Foto on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Politseil oli möödunud nädalal Lõuna-Eestis tegemist hulga tülidega, milles said viga nii mehed kui naised. Ühel juhul mees teist meest terava esemega.

23. veebruari hommikul teatati, et Valgas Jakobi tänava korteris lõi 24-aastane mees tüli käigus 21-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Naine toimetati asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Ööl vastu 23. veebruari puhkes Valgas Pärnu tänava korteris joobes elukaaslaste vahel tüli. Jageluses said kergemalt viga nii 58-aastane mees kui ka 58-aastane naine. Politsei pidas mehe kinni ning toimetas ta esmalt arestimajja kainenema.

22. veebruaril kella 19.30 paiku teatati politseile, et Tõrvas Aia tänaval puhkes mehe ja naise vahel tüli, mille käigus sai viga 31-aastane naine. Meedikute abi tal õnneks tarvis siiski polnud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei edasises uurimises.

23. veebruaril puhkes Antsla vallas Rimmi külas kahe joobes mehe vahel tüli, mille käigus lõi joobes 50-aastane mees terava esemega 31-aastast niisamuti alkoholi tarvitanud meest. Meedikud viisid meestest noorema täiendavaks tervisekontrolliks haiglasse. 50-aastane mees peeti kahtlustatavana kinni ning toimetai jaoskonda. Juhtumi osas alustati kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles