Poliitikale selja keeranud Meelis Mälberg võtab ette hooldekodude äri

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaheksa aastat usinalt mööda riigikogu koridore liikunud Meelis Mälberg tunnistab, et kaotas sisemise põlemise, mis teda taas kord parlamenti pürgima ärgitanuks.
Kaheksa aastat usinalt mööda riigikogu koridore liikunud Meelis Mälberg tunnistab, et kaotas sisemise põlemise, mis teda taas kord parlamenti pürgima ärgitanuks. Foto: Liis Treimann/Postimees

Kakskümmend aastat poliitikuelu elanud Meelis Mälberg riigikogu valimistel tänavu enam ei kandideeri. Põlva, Räpina ja Otepää omavalitsusi juhtinud ning kaheksa aastat parlamendileiba maitsnud mees tunnistab, et tema esimene armastus on ikkagi ettevõtlus. 48-aastane mees osaleb nüüd ambitsioonikas hooldekodude projektis.

«Iseenda peremeheks olemine mulle sobib,» ütles reformierakondlane, kes töötanud nii linnapea kui ka vallavanemana ning istunud viimased kaheksa aastat riigikogu liikme toolil. «Igal asjal on oma algus ja lõpp. Arvan, et mul pole veel ka nii palju eluaastaid, et ma ei võiks midagi uut proovida. Praegu on õige hetk kannapööre teha.»

On olnud põnevad aastad

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles