Valga DJ toob Eestisse superstaari

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgast pärit Brandon Bogatšov on Eestis tunnustatud DJ. Nüüd toob ta Eestisse ilmakuulsa Ran-D. 
Valgast pärit Brandon Bogatšov on Eestis tunnustatud DJ. Nüüd toob ta Eestisse ilmakuulsa Ran-D. Foto: Georg-Sander Männik

Valgast pärit Brandon Bogatšov toob aprillis Eestisse esinema elektroonilise tantsumuusikastiili hardstyle maailma-nime Ran-D.

Ran-D on Hollandi DJ ja muusikaprodutsent, kes Bogatšovi ehk DJ Brandlo sõnul on oma žanris praegu maailma populaarseim artist. Tema hetkel tuntuim lugu on töötlus ansambli The Cranberries 1994. aasta hitist «Zombie».

Ran-D esineb 19. aprillil Tallinna uues peopaigas Helitehas pidudesarja Superstaar Events käigus.

Sarja eestvedaja Bogatšov lausus, et staari Eestisse toomiseks tuli agentuuriga suhtlemisel omajagu vaeva näha. «Läbirääkimised läksid edukalt. Suhtlesin nendega nii telefoni kui ka meili teel. Eks pidin ikka pingutama. Aega läks, aga asja sai.»

Bogatšov prognoosis ürituse külastajate arvuks 1000–1500 inimest. Peaesinejat soojendavad kohalikud DJd nagu Zero Opacity, Brandlo, AZ Tronaut, Whirl & Mayer ja TBA. Peol on vanusepiirang 18 eluaastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles