Joy esineb nii maa kui ka vee peal

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuudios Joy tantsib lapsi nii Eestist kui ka Lätist. 
Stuudios Joy tantsib lapsi nii Eestist kui ka Lätist. Foto: Arvo Meeks

Valgas tegutsevale stuudiole Joy on aasta alanud väga intensiivselt. Äsja esinesid Joy laulusolistid Eesti Vabariigi sünnipäevakontserdil Tallinnas. Nagu ütles stuudio juht Marina Jerjomina, oli see neile eriline au.

Veidi varem osales Joy nelja grupiga sõbrapäeva kontserdil Valmiera kultuurikeskuses. Joy esitas kuus tantsunumbrit, milles osales 75 tantsijat. «Esinejate seas oli ka lapsi, kellel veel kogemusi napib ja mõnigi neist kartis lavaleastumist väga,» rääkis Jerjomina. Hirm oli siiski asjatu: publik võttis esinemise vastu tugeva aplausiga.

Praegu valmistub stuudio rahvusvaheliseks konkursiks Eurostage 2019, mis leiab aset 8.–10. märtsil Riias. Jerjomina sõnul võtavad sellest osa lauljad-tantsijad kuuest riigist: Lätist, Eestist, Leedust, Soomest, Valgevenest ja Venemaalt.

16. märtsil on Valgas festivali Koolitants eelvoor. «Sellel võistlusel osaleb Joy juba 25. aastat ning on varasematel aastatel koju toonud hulk laureaaditiitleid. Sel korral läheb võistlustulle stuudio üheksa rühma 108 tantsijaga,» sõnas Jerjomina.

23.–25. märtsil ootab stuudio tantsijaid ja lauljaid aga ees rahvusvaheline laulu-tantsufestival Spring Stars Balt Prix reisilaeva Baltic Queen pardal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles